Η Αιμιλία Μαραγκουδάκη και η Ανθούλα Καζάζη σας καλωσορίζουν στα δύο ινστιτούτα αισθητικής ΒΜΜ με έδρα στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα.

Τα δύο ινστιτούτα στελεχώνονται απο απόφοιτους των ΤΕΙ Αθηνών και σας παρέχουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους σε προσιτές τιμές.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Η Αιμιλία Μαραγκουδάκη είναι η υπεύθυνη του ινστιτούτου στο Χαλάνδρι , διπλωματούχος Αισθητικής και Φυσικοθεραπεύτρια (απόφοιτος των ΤΕΙ Αθηνών με 25 έτη εμπειρία και ενδελεχή γνώση στο χώρο της αισθητικής, μεταλαμπαδευμένη απο την μητέρα της Βιβή Μαραγκουδάκη (ιδρύτρια του ινστιτούτου προ 50ετίας).

ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΖΑΖΗ

Η Ανθούλα Καζάζη είναι υπεύθυνη του ινστιτούτου στον Γέρακα , διπλωματούχος Αισθητικής (απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών) με 20 έτη εμπειρία στο χώρο.

Οι δύο συνεργάτιδες παρακολουθούν ανελλειπώς όλες τις τρέχουσες εξελίξεις τόσο σε κοσμετολογικό επίπεδο όσο και σε τεχνολογικό , όπως επίσης και σε επίπεδο σεμιναρίων σχετικών με την Αισθητική σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γαλλία).

Νέες εταιρίες, νέα προιόντα, νέες τεχνολογίες ερευνώνται, δοκιμάζονται στο χρόνο και επιλέγονται με βάση αυστηρά κριτήρια.