1965

Ιδρύτρια του ινστιτούτου είναι η κα Βιβή Μεντή Μαραγκουδάκη , η πρώτη διδάξουσα , η οποία αποφοίτησε απο την σχολή Δολιανίτη στην Ελλάδα και την σχολή Jeanne Gatineau στην Γαλλία.

1995

Το 1995 μεταφέρει το ινστιτούτο της σε ιδιόκτητο χώρο στο Χαλάνδρι, όπου το 1999 ξεκινά να αντιπροσωπεύει και να χρησιμοποιεί ένα απο τα καλύτερα μηχανήματα Φωτοθερμόλυσης, μιας πρωτοπόρας για την εποχή, μέθοδο αποτρίχωσης.

1968

Το 1968 ανοίγει το πρώτο της επίσημο ινστιτούτο αισθητικής στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της εποχής εκείνης, στην Κυψέλη.

2001

Το 2001  υπεύθυνη του ινστιτούτου αναλαμβάνει η κόρη της κ. Μαραγκουδάκη, Αιμιλία.

1980

Απο το 1980, εκπαιδεύεται σε πρωτοποριακές τεχνικές της εποχής όπως είναι το pigment, το solarium και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον τομέα της  σύγχρονης κοσμετολογίας στην Γαλλία.

2006

Το 2006 η Αιμιλία Μαραγκουδάκη και η Ανθούλα Καζάζη εγκαινιάζουν ένα δεύτερο ινστιτούτο αισθητικής, αυτό στον Γέρακα.

1991

Το 1991  αναλαμβάνει, επίσημα, την γενική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα και Κύπρο της γαλλικής εταιρείας παραιατρικών καλλυντικών Biologique Recherche. Η κα. Μαραγκουδάκη γίνεται η δεύτερη αντιπρόσωπος της φημισμένης,πλέον, εταιρείας ανά τον κόσμο και φέρνει στην Ελλάδα όλες τις επαναστατικές φόρμουλες της εταιρείας.

Παράλληλα ακολουθούν κάποιες μικρές τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς και παρακολούθηση σεμιναρίων shiatsu, rejuvance, κυμβαλοθεραπείας, hot stones , συνδυαστικών μεθόδων μάλαξης.

Απο το 2006 εώς και σήμερα το εξειδικευμένο προσωπικό των ινστιτούτων υπό την επίβλεψη της Αιμιλίας Μαραγκουδάκη και την Ανθούλα Καζάζη έχει να επιδείξει πληθώρα θεραπειών και θεαματικών αποτελεσμάτων στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο συνδυασμός της πολυετούς πείρας των επιλεγμένων προιόντων απο τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών, της συνεχιζόμενης κατάρτισης και της χρήσης των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων , κρατάνε ψηλά το επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε αυτόν τον χώρο.