ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Το ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ των ινστιτούτων Μαραγκουδάκη ειναι το ACCURETT και ήρθε για να σας υποσχεθεί πως με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας της κρυοθεραπείας του ,θα σας απαλλαξει από κηλίδες γήρανσης,μελαγχρώσεις,ηλιακές κηλίδες και θηλώματα!!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή,γρήγορη,ανώδυνη και με θεαματικά αποτελέσματα!

Ελάτε να σας απαλλάξουμε απο τις δερματικές βλάβες με κάθε λεπτομέρεια!

Εσείς πόσο χαρήκατε τον ήλιο μας φέτος το καλοκαίρι;;;

Καθώς απομακρυνόμαστε σιγά σιγά από τις παραλίες αρχίζει να διαφαίνεται πως για πολλές φίλες μας ο ήλιος έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις. Μικρές ή και πιο μεγάλες καφέ κηλίδες κάνουν την εμφάνιση τους πάνω στο δέρμα προκαλώντας μας τον πανικό. Όχι πια! Με τη μέθοδο της κρυοθεραπείας μπορούμε να σβήσουμε τις υπερμελαγχρώσεις γρήγορα και με ασφάλεια σε μόλις 1-2 συνεδρίες απομακρύνοντας το ενδεχόμενο της επανεμφάνισης τους! Πρόκειται για μια διαδικασία που στηρίζεται στη χρήση CO2 πολύ πιο φιλικό για την επιδερμίδα από το άζωτο και με καλύτερη αποθεραπεία από το laser. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και στην αφαίρεση θηλωμάτων. Ρωτήστε μας σήμερα κιόλας και ενημερωθείτε για την μέθοδο κρυοθεραπείας Accurett

, που παρέχετε πλέον από τα εργαστήρια αισθητικής Βιβή Μεντή Μαραγκουδάκη. Ακρίβεια στη δράση για ομοιόμορφο καθαρό δέρμα.